Paste de vită cu ceapă caramelizată și brânză Stilton

Paste de vită cu ceapă caramelizată și brânză Stilton
Pastele de vită cu ceapă caramelizată și brânză Stilton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 121G de grăsime, și un total de 1718 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 15,84 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este adus la tine de Epicurious. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână friptură de fustă, scurtare solidă de legume, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma scurtarea solidă a legumelor, puteți urma acest fel principal cu Cherry Cheesecake Murdar Prieteni ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Paste de vită cu ceapă caramelizată și brânză Stilton, Cifre de afaceri de vită cu ceapă caramelizată și brânză Stilton, și Sandwich cu brânză la grătar cu carne de vită cu ceapă caramelizată Guinness pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă atât făină, cât și sareprocesor 5 secunde. Picătură în scurtarea de cătrelinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
SareSare
2
Se taie până se taie cubulețe grosiere.
3
Adăugați unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Tăiați până se formează o masă grosieră.
5
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați 7 linguri de apă de gheață. Aruncați cu furculița până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițădacă se usucă. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în 4bucăți egale. Formați fiecare în disc; înfășurați și răciți cel puțin 45 de minute și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
GheațăGheață
1
Încălziți uleiul în abilități mari greipeste căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați ceapa. Saut până la maroniu profund, reducând căldura dacă este necesar pentru a evita arderea, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați vin și cimbru. Se fierbe până se evaporă lichidul, amestecând des, aproximativ 3 minute.Se condimentează cu sare și piper. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
VinVin
4
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Rolați fiecare disc de aluat între foilede hârtie pergament la rotund de 9 inci. Peeltop pergament de pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Întindeți 1/4 de ceapăamestec pe jumătate din fiecare rundă, lăsând o margine simplă de 1 inch. Top ceapa cu beefstrips.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Presărați 1/4 linguriță sare grunjoasăpeste carne de vită pe fiecare, apoi acoperiți fiecare cu 1/4 dinbrânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
8
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
9
Periați aluatulfrontieră cu niște albuș de ou. Folosind fundul de fund ca ajutor, pliați aluatul simplu pe jumătate umplut. Marginile sigiliului. Îndoiți marginea sigilată din nou; apăsați cu furculița pentru a sigila dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
10
Periați fiecare pastă cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
11
Cut3 fante în fiecare crustă superioară. Împărțiți pastele (Stilla pergament) între 2 foi mari de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Coaceți pastele până când crusta este maro aurie și umplutura este gătită, aproximativ 30 de minute. Se răcește 10 minute; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista