Paste de sfârșit de vară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de la sfârșitul verii. Această rețetă servește 6 și costă 2,49 USD pe porție. O porție conține 491 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, frunze de busuioc tăiate, dezosate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul verii bash, Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece, și Paste De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați împreună 2/3 cană de ulei de măsline, sos de soia, oțet, muștar și usturoi. Rezervați 1/2 cană de marinată pentru ungerea legumelor; se toarnă restul într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon.
Tăiați puiul pe lungime în benzi late de 1 inch și adăugați-l în pungă. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se răcește aproximativ 45 de minute.
Între timp, clătiți dovleceii, ardeii grași și capacele de ciuperci. Feliați dovleceii pe lungime în benzi groase de 1/4 inch. Ardei grași cu tulpină și semințe; sfert pe lungime. Curățați ceapa și feliați transversal în runde groase de 1/4 inch.
Periați legumele cu marinată rezervată.
Gătit în loturi dacă este necesar, așezați legumele și puiul (aruncați marinada) pe un grătar pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand o data, pana cand legumele sunt usor carbonizate si puiul nu mai este roz in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 6 pana la 10 minute in total.
Lăsați să se răcească câteva minute. Tăiați legumele și puiul în bucăți de 1 inch.
Între timp, într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Adăugați paste, amestecați și gătiți, neacoperite, până când abia se înmoaie să muște, 9 până la 13 minute.
Într-un castron mare, amestecați pastele cu restul de 1/3 cană de ulei de măsline, parmezan, jumătate din legumele tocate și puiul și sare și piper după gust. Se acoperă cu legumele rămase și puiul.
Se ornează cu busuioc feliat.