Paste De Roșii Uscate La Soare Asiago

Paste De Roșii Uscate La Soare Asiago
Pastele de roșii uscate la soare Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 423 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 309 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, smântână grea, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți 2 căni de smântână până când doar clocotește. Urmăriți cu atenție, pentru a vă asigura că nu fierbe. Se amestecă bulionul și brânza Asiago. Se amestecă cu un tel până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați amestecul de amidon de porumb și fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
3
Se amestecă roșiile uscate la soare. Puneți deoparte sau acoperiți și refrigerați pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
8
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se sotează ceapa roșie până se moale și translucidă. Se amestecă usturoiul și slănina gătită și se fierbe timp de 2 minute. Se amestecă ceapa verde, puiul și 1 cană smântână. Gatiti, amestecand, pana cand crema se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CremăCremă
10
Adăugați sos de cremă Asiago și încălziți. Se amestecă cu pastele fierte până se acoperă uniform și se presară pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De SmântânăSos De Smântână
PătrunjelPătrunjel
Brânză AsiagoBrânză Asiago
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista