Paste De Roșii Uscate La Soare Asiago
Pastele de roșii uscate la soare Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 423 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 309 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, smântână grea, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți 2 căni de smântână până când doar clocotește. Urmăriți cu atenție, pentru a vă asigura că nu fierbe. Se amestecă bulionul și brânza Asiago. Se amestecă cu un tel până se dizolvă.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând continuu.
Se amestecă roșiile uscate la soare. Puneți deoparte sau acoperiți și refrigerați pentru o utilizare ulterioară.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Se sotează ceapa roșie până se moale și translucidă. Se amestecă usturoiul și slănina gătită și se fierbe timp de 2 minute. Se amestecă ceapa verde, puiul și 1 cană smântână. Gatiti, amestecand, pana cand crema se incalzeste.
Adăugați sos de cremă Asiago și încălziți. Se amestecă cu pastele fierte până se acoperă uniform și se presară pătrunjel tocat.