Paste de păr de înger cu creveți și sos de cremă de lămâie parmezan

Paste de păr de înger cu creveți și sos de cremă de lămâie parmezan
Pasta de păr de înger cu creveți și sos de cremă de lămâie parmezan este un pescatarian felul principal. O porție conține 643 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5938 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită frișcă grea, pătrunjel, arpagic și paste cu păr de înger. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Paste cu păr de înger cu lămâie-parmezan cu creveți, Paste cu păr de înger cu somon, rucola și sos cremos de lămâie-parmezan, și Paste de păr de înger cu sos de cremă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa sărată pentru paste: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Fierbeți smântâna, bulionul, sucul de lămâie: într-o oală mai mică, încălziți smântâna, bulionul de pui și sucul de lămâie la foc mic. Se fierbe ușor timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pastele de păr înger în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați creveții în sosul de cremă de lămâie care fierbe. Se amestecă bine și se adaugă un vârf de sare și piper negru. Creveții ar trebui să gătească aproximativ în același timp cu pastele cu păr de înger, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Sos De SmântânăSos De Smântână
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
La jumătatea gătitului, amestecați pătrunjelul și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
6
Scurgeți pastele, combinați cu creveți, sos, coajă, parmezan: când pastele sunt gata, scurgeți-le și puneți-le într-un castron mare. Se amestecă sosul de creveți și smântână de lămâie, coaja de lămâie și cea mai mare parte a parmezanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Împărțiți în porții și acoperiți cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Rețineți, dacă amestecul rezultat pare prea uscat, adăugați doar puțină apă sau smântână. Dacă pare prea umed, nu vă faceți griji, pastele vor absorbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista