Paste de păr de înger cu creveți și sos de cremă de lămâie parmezan
Pasta de păr de înger cu creveți și sos de cremă de lămâie parmezan este un pescatarian felul principal. O porție conține 643 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5938 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită frișcă grea, pătrunjel, arpagic și paste cu păr de înger. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Paste cu păr de înger cu lămâie-parmezan cu creveți, Paste cu păr de înger cu somon, rucola și sos cremos de lămâie-parmezan, și Paste de păr de înger cu sos de cremă de lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți apa sărată pentru paste: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă)
Fierbeți smântâna, bulionul, sucul de lămâie: într-o oală mai mică, încălziți smântâna, bulionul de pui și sucul de lămâie la foc mic. Se fierbe ușor timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați pastele de păr înger în apa clocotită.
Adăugați creveții în sosul de cremă de lămâie care fierbe. Se amestecă bine și se adaugă un vârf de sare și piper negru. Creveții ar trebui să gătească aproximativ în același timp cu pastele cu păr de înger, aproximativ 3 până la 4 minute.
La jumătatea gătitului, amestecați pătrunjelul și arpagicul.
Scurgeți pastele, combinați cu creveți, sos, coajă, parmezan: când pastele sunt gata, scurgeți-le și puneți-le într-un castron mare. Se amestecă sosul de creveți și smântână de lămâie, coaja de lămâie și cea mai mare parte a parmezanului.
Împărțiți în porții și acoperiți cu parmezanul rămas.
Rețineți, dacă amestecul rezultat pare prea uscat, adăugați doar puțină apă sau smântână. Dacă pare prea umed, nu vă faceți griji, pastele vor absorbi sosul.