Paste De Pui Fajita
Pastele de pui Fajita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 307 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ofertele de pui, condimentele fajita, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Paste Fajita De Pui, Paste De Pui Fajita, și Paste Fajita De Pui Cu Un Singur Vas.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți farfalle până la al dente, aproximativ 10 minute.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană apă de gătit și întoarceți pastele în oală.
Într-o tigaie mare, ulei cald la foc mediu. Frecați condimentele pe pui.
Adăugați în tigaie și gătiți 4 până la 6 minute, întorcând o dată, până când sunt fierte.
Scoateți pe o farfurie; capac.
Gatiti ardeii grasi in tigaie, amestecand, pana cand sunt fragede, 8 minute.
Adăugați puiul, turnați jumătate și jumătate și amestecați pentru a răzui bucățile rumenite. Gatiti 3 minute, amestecand, pana se ingroasa. Se amestecă parmezanul și se gătește 30 de secunde. Condimentează cu sare și piper.
Aruncați amestecul de pui cu paste.
Adăugați puțină apă de paste dacă amestecul pare uscat.