Nevoie de o curs principal fără gluten? Pieptul de pui cu ghimbir de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 351 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, ghimbir, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piept De Pui De Caise, Piept De Pui De Caise, și Piept De Pui Scorțișoară-Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați puiul și lira la o grosime uniformă între două foi de folie de plastic. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați puiul și gătiți 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Se amestecă împreună conservele de caise, sosul de soia și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Sos De Soia
Ghimbir
5
Se toarnă peste pui și se aduce la foc mic. Reduceți căldura și gătiți timp de 5 până la 7 minute sau până când puiul este gătit, răsturnând o dată pentru a acoperi cu sos.