Paste de iarnă cu unt brun, dovlecei și Rucola
Pastele de iarnă cu unt brun, dovlecei și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 386 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, dovlecei de butternut, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Paste de iarnă cu unt brun, dovlecei și Rucola, Squash De Iarnă Cu Unt Brun, și Suc de fructe de iarnă prăjită w / unt brun & salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Întindeți dovlecelul într-o foaie de copt.
Stropiți ulei de măsline și presărați sare și 1/4 linguriță piper negru peste dovlecei; aruncați pentru a acoperi.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este rumenit și înmuiat, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și păstrați la cald.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți linguina la fierbere până când este fragedă, dar fermă la mușcătură, 10 până la 11 minute.
Scurgeți linguina, rezervând 1 cană apă de paste.
Topiți untul într-o oală la foc mediu până la barbotare și ușor rumenit, aproximativ 5 minute. Gatiti si amestecati usturoiul si nucile de pin in untul brun pana cand sunt parfumate, 2 minute.
Adăugați linguine, rucola, 1 cană parmezan, 1/4 linguriță piper negru și suficientă apă de paste pentru a se umezi la amestec. Aruncați până se topește parmezanul.
Transferați amestecul de linguină pe farfurii de servire și acoperiți cu dovlecei prăjiți și 1 lingură de parmezan.