Paste de iarnă cu unt brun, dovlecei și Rucola

Paste de iarnă cu unt brun, dovlecei și Rucola
Pastele de iarnă cu unt brun, dovlecei și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 386 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, dovlecei de butternut, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Paste de iarnă cu unt brun, dovlecei și Rucola, Squash De Iarnă Cu Unt Brun, și Suc de fructe de iarnă prăjită w / unt brun & salvie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți dovlecelul într-o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți ulei de măsline și presărați sare și 1/4 linguriță piper negru peste dovlecei; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este rumenit și înmuiat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți linguina la fierbere până când este fragedă, dar fermă la mușcătură, 10 până la 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți linguina, rezervând 1 cană apă de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
8
Topiți untul într-o oală la foc mediu până la barbotare și ușor rumenit, aproximativ 5 minute. Gatiti si amestecati usturoiul si nucile de pin in untul brun pana cand sunt parfumate, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați linguine, rucola, 1 cană parmezan, 1/4 linguriță piper negru și suficientă apă de paste pentru a se umezi la amestec. Aruncați până se topește parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
10
Transferați amestecul de linguină pe farfurii de servire și acoperiți cu dovlecei prăjiți și 1 lingură de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista