Paste de hrișcă cu dovlecei de vară, roșii și Ricotta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele de hrișcă cu dovlecei de vară, roșii și Ricottan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 42 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați paste de hrișcă, piper, dovlecei de vară și dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Herb Squash de vară "Paste" cu spanac, roșii cherry prăjite și nuci (luni fără carne), Slaw de dovleac de vară cu Fetan și hrișcă prăjită, și Tartă De Ricotta Cu Dovlecei De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei până aproape de fumat.
Adăugați amestecul de dovlecei și ceapa și gătiți la foc mare, amestecând, până când sunt ușor carbonizate în pete și crocante-fragede, aproximativ 8 minute.
Adăugați roșiile, zdrobindu-le ușor cu mâinile în timp ce le adăugați.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit, condimentați cu sare și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și gătiți până aproape se evaporă.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 3/4 cană din apa de gătit.
Adăugați pastele în tigaie împreună cu spanacul, ricotta și apa de gătit rezervată. Aruncați la foc moderat până când spanacul este ofilit și sosul este îngroșat și se agață de paste.
Transferați pastele într-un platou și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.