Paste de Bacon și ciuperci
Bacon și ciuperci paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 326 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, fettuccine, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste cu slănină de spanac, ciuperci și curcan (paste de dovlecel), Paste cu Bacon și ciuperci, și Paste Cu Ciuperci-Bacon.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; sotati 3 minute.
Adăugați ciuperci și usturoi; sotati 4 minute.
Adăugați roșiile și următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
În timp ce amestecul de legume fierbe, gătiți fettuccine conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Scurgeți și adăugați fettuccine la amestecul de legume; aruncați bine.
Presărați pastele și legumele cu slănină mărunțită și parmezan.