Bacon și anghinare paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,16 USD pe porție. O porție conține 1138 calorii, 69G de proteine, și 70g de grăsime. Un amestec de ceapă, sare, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Paste de pui, slănină și anghinare cu sos cremos de usturoi - Iowa Girl Eats, Paste de anghinare și usturoi {cu paste tradiționale sau dovlecei}, și Pui Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați EVOO, 3 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați guanciale sau slănină și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
4
Adăugați ceapa, usturoiul și puțin piper și amestecați timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați vinul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați stocul și anghinarea și încălziți. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Pentru a servi, aduceți apă la fiert pentru paste. Sareți apa și gătiți pastele la al dente, rezervând 1 cană de apă cu amidon chiar înainte de a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați pastele în amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Rețetă De Pizzocheri
9
Presărați pătrunjelul și jumătate de brânză și gătiți, aruncând pentru a combina și adăugând o parte din apa de paste amidonice, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Se servește cu mai multă brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Așezați puiul într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați țelina, morcovul, ceapa, usturoiul, lămâia, frunza de dafin, boabele de piper și pachetul de plante; condimentează cu sare. Acoperiți puiul cu apă și aduceți la fierbere; reduceți căldura la un foc mic, rulant. Se fierbe 60 până la 75 de minute, apoi se răcește puiul în stoc. Strângeți stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Scoateți puiul în bucăți mari de pe piele și oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
14
Tăiați jumătate din carne în bucăți de mărimea mușcăturii. Tăiați subțire sau trageți carnea rămasă.