Paste cu șuncă și brânză cu ierburi
Pastele cu șuncă și brânză cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 451 calorii. Dacă aveți șuncă, sare și piper, paste spiralate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu ierburi cu pere și brânză albastră, Paste cu brânză de capră cu ierburi și roșii Cherry, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte 1 cană de apă de gătit pentru paste și scurgeți pastele. Întoarceți pastele în oală; zdrobiți bucăți de brânză peste paste.
Adăugați șuncă, sare și piper după gust și pătrunjel în amestecul de paste.
Se toarnă 1/2 cană de apă de gătit pentru paste și se aruncă sau se amestecă până când brânza se topește și pastele sunt acoperite. Se amestecă mai multă apă de gătit dacă amestecul pare uscat.