Pastele cu șuncă și brânză cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 451 calorii. Dacă aveți șuncă, sare și piper, paste spiralate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu ierburi cu pere și brânză albastră, Paste cu brânză de capră cu ierburi și roșii Cherry, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte 1 cană de apă de gătit pentru paste și scurgeți pastele. Întoarceți pastele în oală; zdrobiți bucăți de brânză peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați șuncă, sare și piper după gust și pătrunjel în amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mustar Preparat, Optional
3
Se toarnă 1/2 cană de apă de gătit pentru paste și se aruncă sau se amestecă până când brânza se topește și pastele sunt acoperite. Se amestecă mai multă apă de gătit dacă amestecul pare uscat.