Paste cu sos Romesco rapid
Pastele cu sos Romesco rapid ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 707 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de pui, oțet de sherry, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste de cămară cu sos Romesco, Paste rapide Bolognese, și Paste cu Romesco și Broccolini de usturoi.
Instrucțiuni
Începeți să gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită.
Între timp, lucrând rapid, rupeți pâinea prăjită în bucăți și amestecați cu ardei, migdale, usturoi, bulion, ulei, oțet, sare și fulgi de ardei roșu într-un blender până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Transferați într-o tigaie grea de 12 inci și aduceți la foc mic.
Când pastele sunt abia al dente, adăugați mazăre și continuați să gătiți până când mazărea este doar fragedă, aproximativ 2 minute. Rezervați 1/2 cană de apă pentru paste, apoi scurgeți pastele și mazărea într-o strecurătoare.
Adăugați paste și mazăre în sos împreună cu brânză (1/4 cană) și aruncați pentru a combina.
Adăugați puțină apă rezervată pentru paste, dacă este necesar.