Paste cu sos proaspăt Puttanesca

Rețeta Paste cu sos proaspăt Puttanesca ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 443 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, capere, vermicelli și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Sos Puttanesca Fără Gătit Peste Paste, Pasta House Pasta con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspăt, și Pastan alla puttanesca {literalmente pastele în stil Curvă} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, gătiți vermicelli în aproximativ 3 litri de apă clocotită doar până când abia se înmoaie să muște, aproximativ 7 minute.
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați uleiul și usturoiul. Se amestecă la foc mediu-mare până când usturoiul este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Întoarceți căldura la mare.
Adăugați roșiile, măslinele, caperele și fulgii de chili fierbinți la tigaie și amestecați până când roșiile sunt fierbinți, aproximativ 3 minute.
Scurgeți pastele și turnați într-un castron mare. Puneți sosul de roșii peste paste și amestecați.
Adăugați brânză, sare și piper după gust.