Pastele cu sos de vin provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 776 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,23 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, măsline vindecate cu ulei, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Paste cu sos de legume provensale prăjite, Sos De Paste Cu Vin Roșu, și Paste de pui cu o tigaie cu sos de vin Chardonnay.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa, condimentați ușor cu sare și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați roșiile tocate, vinul, cuișorul și frunza de dafin și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sosul este gros și rămâne foarte puțin lichid, aproximativ 1 oră. Aruncați frunza de dafin și cuișorul (dacă îl găsiți). Treceți sosul printr-o moară de alimente sau curățați-l într-un robot de bucătărie și transferați-l într-o cratiță curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați măslinele și caperele și gătiți până se încălzesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
7
Adăugați amestecul în sosul de roșii împreună cu ierburile tocate. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți și transferați într-un vas de servit.
10
Adăugați sosul, aruncați pentru a acoperi și serviți imediat.