Paste cu sos de roșii proaspete

Paste cu sos de roșii proaspete
Pastele cu sos de roșii proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 2989 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți roșii Rome, dressing, paste penne și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Sos De Paste Proaspete De Roșii, Paste Cu Sos De Roșii Proaspete, și Paste Cu Sos De Roșii Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați pastele penne în oală, gătiți 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Într-un castron mare, aruncați pastele fierte cu roșiile, pansamentul Italian, busuiocul, ceapa roșie și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
ParmezanParmezan
Paste FiertePaste Fierte
Ceapă RoșieCeapă Roșie
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista