Paste cu sos de legume provensale prăjite

Paste cu sos de legume provensale prăjite
Nevoie de o farfurie vegană? Pastele cu sos de legume provensale prăjite ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel, rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sos De Paste De Legume Prăjite # SundaySupper, Sos De Paste De Legume Balsamice Prăjite, și Sos De Paste Cu Blender De Legume Ușor Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aranjați vinetele și ceapa pe o foaie de copt antiaderentă cu margini mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se presară sare și piper. Prăjiți legumele până încep să se rumenească, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. Amestecați dovleceii și usturoiul în legume; continuați să prăjiți până când toate legumele sunt fragede, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se amestecă roșiile zdrobite în legume pe foaia de copt; prăjiți până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând ocazional. Oală 1/2 cana paste gătit lichid în castron mic; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți pastele. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați sos de legume prăjite și toate ierburile în paste și aruncați pentru a amesteca. Adăugați treptat suficient lichid de gătit rezervat pentru Paste pentru a se umezi după dorință. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
IerburiIerburi
PastePaste
SosSos
7
Transferați pastele în castron și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Per porție: calorii, 330; grăsimi totale, 5 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol,
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista