Paste cu sos de legume provensale prăjite
Nevoie de o farfurie vegană? Pastele cu sos de legume provensale prăjite ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel, rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sos De Paste De Legume Prăjite # SundaySupper, Sos De Paste De Legume Balsamice Prăjite, și Sos De Paste Cu Blender De Legume Ușor Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aranjați vinetele și ceapa pe o foaie de copt antiaderentă cu margini mari.
Se presară sare și piper. Prăjiți legumele până încep să se rumenească, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. Amestecați dovleceii și usturoiul în legume; continuați să prăjiți până când toate legumele sunt fragede, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se amestecă roșiile zdrobite în legume pe foaia de copt; prăjiți până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând ocazional. Oală 1/2 cana paste gătit lichid în castron mic; rezervă.
Scurgeți pastele. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Adăugați sos de legume prăjite și toate ierburile în paste și aruncați pentru a amesteca. Adăugați treptat suficient lichid de gătit rezervat pentru Paste pentru a se umezi după dorință. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați pastele în castron și serviți.
Per porție: calorii, 330; grăsimi totale, 5 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol,