Paste cu sos cremos de dovleac fără lactate și nuci

Paste cu sos cremos de dovleac fără lactate și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu sos cremos de dovleac fără lactate și nuci. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 451 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână paste de păr de înger cu sare și piper, pudră de usturoi, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Dovleac Paleo - Fără Lactate, Paste cremoase de pui și anghinare (fără lactate), și Paste cremoase de dovleac cu mazăre și nuci prăjite {Vegan}.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați dovleacul, apa, baza de bulion, Salvia, pudra de usturoi și pudra de ceapă.Gatiti la foc mediu pana se omogenizeaza si se incinge. Condimentează cu sare și piper după gust. Dacă sosul este prea gros, adăugați puțină apă. Pune deoparte.Gatiti pastele intr-o oala cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați sosul rezervat și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Se servește presărat cu nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista