Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi Cu Ciuperci
Pastele cu păr de înger cu usturoi cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 279 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de usturoi, Parmezan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Paste cu păr de înger de creveți și ciuperci, Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi, și Paste Ușoare De Păr De Înger Cu Sos Cremos De Ciuperci.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți părul de înger în apa clocotită, amestecând ocazional până când este gătit, dar ferm până la mușcătură, 4 până la 5 minute.
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu; amestecați făina în untul topit până se amestecă bine; gatiti aproximativ 3 minute. Se toarnă încet laptele în amestecul de făină, amestecând continuu până se încorporează bine.
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati pana se ingroasa sosul, aproximativ 2 minute.
Adăugați 2 linguri de parmezan și brânză Asiago; se amestecă până se topește brânza, 2 până la 4 minute. Reduceți căldura la minim și fierbeți sosul de usturoi în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și ardei gras roșu. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Așezați pastele de păr de înger într-un castron de servire; aruncați pentru a acoperi cu sos de usturoi.
Adăugați amestecul de ciuperci și ceapa verde; aruncați ușor. Se acoperă cu 2 linguri de parmezan.