Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi Cu Ciuperci

Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi Cu Ciuperci
Pastele cu păr de înger cu usturoi cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 279 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de usturoi, Parmezan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Paste cu păr de înger de creveți și ciuperci, Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi, și Paste Ușoare De Păr De Înger Cu Sos Cremos De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți părul de înger în apa clocotită, amestecând ocazional până când este gătit, dar ferm până la mușcătură, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu; amestecați făina în untul topit până se amestecă bine; gatiti aproximativ 3 minute. Se toarnă încet laptele în amestecul de făină, amestecând continuu până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati pana se ingroasa sosul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Adăugați 2 linguri de parmezan și brânză Asiago; se amestecă până se topește brânza, 2 până la 4 minute. Reduceți căldura la minim și fierbeți sosul de usturoi în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și ardei gras roșu. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se ia de pe foc.
8
Așezați pastele de păr de înger într-un castron de servire; aruncați pentru a acoperi cu sos de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Adăugați amestecul de ciuperci și ceapa verde; aruncați ușor. Se acoperă cu 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista