Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi Cu Ciuperci

Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi Cu Ciuperci
Pastele cu păr de înger cu usturoi cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 279 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de usturoi, Parmezan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Paste cu păr de înger de creveți și ciuperci, Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi, și Paste Ușoare De Păr De Înger Cu Sos Cremos De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți părul de înger în apa clocotită, amestecând ocazional până când este gătit, dar ferm până la mușcătură, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgere.
3
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu; amestecați făina în untul topit până se amestecă bine; gatiti aproximativ 3 minute. Se toarnă încet laptele în amestecul de făină, amestecând continuu până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati pana se ingroasa sosul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Adăugați 2 linguri de parmezan și brânză Asiago; se amestecă până se topește brânza, 2 până la 4 minute. Reduceți căldura la minim și fierbeți sosul de usturoi în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și ardei gras roșu. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc.
8
Așezați pastele de păr de înger într-un castron de servire; aruncați pentru a acoperi cu sos de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați amestecul de ciuperci și ceapa verde; aruncați ușor. Se acoperă cu 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista