Paste cu praz și spanac cu brânză

Paste cu praz și spanac cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prazul brânzos și spanacul pastan. O porție conține 808 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 88 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți buton de unt, ulei de măsline, muștar integral și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Praz cu brânză și paste cu slănină, Paste Cremoase Cu Praz Și Spanac, și Rețetă De Paste Cu Creveți, Praz Și Spanac.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu uleiul într-o tigaie mare, vârful în praz și stropiți în puțină apă fierbinte. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 10 minute până când nu mai scârțâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
În timp ce prazul se gătește, fierbeți Penna în apă sărată conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, răsturnați crme frache, roșiile uscate și muștarul în praz, adăugați trei sferturi din brânză și condimentați bine. Se amestecă până se topește brânza. Ia de pe căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
PennePenne
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgeți pastele, rezervând apa de gătit. Introduceți pastele în sos și amestecați, adăugând suficientă apă de gătit pentru a face sosul să acopere pastele. Se amestecă spanacul, o mână mare la un moment dat, până se ofilește, stropind cu puțină apă, dacă este nevoie. Aruncați brânza rămasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista