Paste cu papion cu ardei roșu prăjit și sos de smântână

Papion Paste cu ardei roșu prăjit și sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline extravirgin, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste cu papion cu ardei roșu prăjit și sos de smântână, Paste de pui cu sos de cremă de ardei roșu prăjit, și Paste de pui cu sos de cremă de ardei roșu prăjit.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Adăugați ardei grași; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste. Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă oțetul; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichidul.
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
Puneți amestecul de ardei gras într-un blender; procesați până se omogenizează. Puneți amestecul de ardei gras în tigaie; gatiti la foc mic pana se incalzeste.
Combinați jumătate și jumătate și pasta de roșii într-un castron mic, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de roșii în amestecul de ardei gras, amestecând cu un tel până se combină bine. Se amestecă ardeiul roșu măcinat.
Combinați amestecul de paste și ardei gras într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană de brânză, aruncând pentru a acoperi. Puneți 1 1/3 căni de paste în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare cu aproximativ 1 1/2 linguri de brânză.
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.