Paste cu mazăre, sparanghel, salată de unt și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu mazăre, sparanghel, salată de unt și Prosciutto. Această rețetă face 8 porții cu 453 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ulei de măsline plus ceapă verde suplimentară ; părți albe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu mazăre, sparanghel, salată de unt și Prosciutto, Paste cu mazăre de zahăr, sparanghel, Ricottan și unt brun, și Paste Cu Mazăre De Zahăr, Sparanghel, Ricotta Și Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se topește untul cu 2 linguri de ulei în greletigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapași șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Se presară cu sare grosieră șipiper. Saut până la licitație (nu maro),aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
4
Adăugați vin; creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți până când lichidul se reduce la glazură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Vin
5
Adăugațibulion și aduceți la foc mic; pus deoparte.
6
Gătiți sparanghelul într-o oală mare de fierbereapă sărată până la licitație, 2 până la 4 minute,în funcție de grosimea sparanghelului.Folosind skimmer sau lingură cu fante, transferațiîn castron mare de apă cu gheață. Întoarceți apa lafierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Skimmer
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați mazărea și gătiți până se înmoaie,aproximativ 2 minute. Folosind skimmer, transferați lacastron cu sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Skimmer
8
Scurgeți legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
9
Întoarceți apa în oală pentru a fierbe. Gatiti pastapână când este fragedă, dar încă fermă de mușcat, agitând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți, rezervând 1 ceașcă pastălichid de gătit.
11
Între timp, reîncălziți amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
12
Se adaugăsaletă și se amestecă doar până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
13
Adăugați sparanghelul și mazărea scurse; se amestecă până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Mazăre
14
Adăugați paste, 1 cană parmezan și pătrunjel în tigaie cu legume; aruncați,adăugând lichid de gătit rezervat pentru paste cu 1/4cupfuls dacă este uscat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare și Piper
Legume
Pătrunjel
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Transferați pastele într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Presărați prosciutto peste; stropiți cu ulei de măsline.