Paste cu lumini strălucitoare Chard elvețian
Pastele cu lumini strălucitoare Chard elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ulei de măsline, paste malloreddus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu brânză elvețiană, Paste Cremoase Din Brânză Elvețiană, și Paste Cu Lămâie Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de smog în cruce cu grosimea de 1/2 inch.
Tăiați frunzele în benzi groase de 1/2 inch. Într-o cratiță mare cu apă clocotită, gătiți tulpinile până aproape fragede, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați tulpinile pe o farfurie.
Adăugați frunzele de smog în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se scurg frunzele și se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
Gatiti malloreddus intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana al dente; scurgere.
Într-o tigaie mare, topiți untul în 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și coaja de lămâie și gătiți la foc mic până când usturoiul este auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați tulpinile și frunzele de bietă și condimentați cu sare și piper.
Adăugați malloreddus în tigaie și aruncați până când este fierbinte.
Transferați pastele într-un castron mare, încălzit, împrăștiați Gorgonzola deasupra și stropiți cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline. Folosind 2 linguri mari, aruncați scurt pentru a topi ușor brânza; serviți imediat.