Paste cu linte Bolognese

Paste cu linte Bolognese
Pastele cu linte Bolognese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 643 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați paste în formă, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Carne De Vită + Linte Bolognese, Spaghete Cu Linte vegetariană Bolognese, și Spaghete cu cârnați de pui și linte Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți încet până când legumele se înmoaie și devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați pasta de roșii. Gatiti pana cand amestecul se usuca putin, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Se toarnă sucul rezervat din roșii și se gătește, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până când lichidul s-a redus la jumătate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă lintea, roșiile și 1 cană de apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe până când lintea este fragedă, 30 de minute până la 1 oră, în funcție de linte. (Dacă sosul începe să se usuce, adăugați apă suplimentară după cum este necesar.) Reduceți căldura la minim și mențineți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Se servește cu sosul de linte, se presară cu pecorino și se ornează cu busuiocul, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
LinteLinte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
Așezați-le într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat. Lintea gătită se va păstra până la 5 zile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte FierteLinte Fierte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate98
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista