Paste cu fructe de mare Sea-Purb

Paste cu fructe de mare Sea-Purb
Pastele cu fructe de mare Sea-Purb necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă pescatariană are 545 de calorii, 40 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 3,78 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită paste cu păr de înger, sparanghel, amestec de brânză și roșii. Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de ton vegană – Fructe de mare fără mare, Salată de coji de paste în afara mării și Paste cu fructe de mare.

Instrucțiuni

1
Încinge ulei de măsline și 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați sparanghelul până când se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Amestecați ciupercile în tigaie și gătiți și amestecați până când își eliberează lichidul, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile și se gătesc până se înmoaie, 2 până la 3 minute; se amestecă în sucul de la 1 lămâie. Pune legumele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie mare separată la foc mediu și gătiți și amestecați creveții și scoici în unt până când creveții devin roz strălucitor și fructele de mare sunt ușor opace, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Amestecați sucul de la 1 lămâie în fructe de mare, reduceți focul și continuați să gătiți fructele de mare până când sunt complet opace, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Scurgeți excesul de lichid dacă este necesar, lăsând 2 linguri de lichid în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 2 linguri de unt, sare și sucul de la jumătate de lămâie. Se amestecă pastele cu păr de înger în apă clocotită și se gătesc până când pastele sunt fragede, dar încă ușor tari, aproximativ 5 minute. Se amestecă ocazional în timpul gătirii; se scurge bine si se transfera intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Scurgeți lichidul din amestecul de sparanghel dacă este necesar și amestecați legumele în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Aruncați ușor legume și paste cu păr de înger cu 1 pachet de amestec de brânză italiană; se amestecă cu creveții fierți și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Amestecați pachetul rămas de amestec de brânză italiană cu amestecul de paste și lăsați să stea până când brânza se topește, aproximativ 3 minute; se arunca din nou si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista