Paste cu fructe de mare Sea-Purb

Paste cu fructe de mare Sea-Purb
Pastele cu fructe de mare Sea-Purb necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă pescatariană are 545 de calorii, 40 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 3,78 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită paste cu păr de înger, sparanghel, amestec de brânză și roșii. Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de ton vegană – Fructe de mare fără mare, Salată de coji de paste în afara mării și Paste cu fructe de mare.

Instrucțiuni

1
Încinge ulei de măsline și 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați sparanghelul până când se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Amestecați ciupercile în tigaie și gătiți și amestecați până când își eliberează lichidul, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile și se gătesc până se înmoaie, 2 până la 3 minute; se amestecă în sucul de la 1 lămâie. Pune legumele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie mare separată la foc mediu și gătiți și amestecați creveții și scoici în unt până când creveții devin roz strălucitor și fructele de mare sunt ușor opace, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Amestecați sucul de la 1 lămâie în fructe de mare, reduceți focul și continuați să gătiți fructele de mare până când sunt complet opace, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Scurgeți excesul de lichid dacă este necesar, lăsând 2 linguri de lichid în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 2 linguri de unt, sare și sucul de la jumătate de lămâie. Se amestecă pastele cu păr de înger în apă clocotită și se gătesc până când pastele sunt fragede, dar încă ușor tari, aproximativ 5 minute. Se amestecă ocazional în timpul gătirii; se scurge bine si se transfera intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți lichidul din amestecul de sparanghel dacă este necesar și amestecați legumele în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Aruncați ușor legume și paste cu păr de înger cu 1 pachet de amestec de brânză italiană; se amestecă cu creveții fierți și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Amestecați pachetul rămas de amestec de brânză italiană cu amestecul de paste și lăsați să stea până când brânza se topește, aproximativ 3 minute; se arunca din nou si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista