Paste cu fasole albă și varză
Pastele cu fasole albă și Kale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de fasole cannellini fasole, kale, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Paste cu fasole albă și varză, Kale cu cârnați și fasole albă, și Cârnați Cu Varză Și Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele într-o sită peste un castron, rezervând 1/4 cană lichid de gătit; pune pastele deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Se adaugă usturoiul tocat și ardeiul gras feliat și se sotează 1 minut.
Adăugați fasole kale și cannellini; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când varza este ofilită, amestecând ocazional.
Adăugați paste fierte, lichid de gătit rezervat, 1 lingură de ulei, suc de lămâie și piper și amestecați bine. Puneți amestecul de paste în boluri de servire și presărați parmezan.