Paste cu dovlecei prăjiți, cârnați și nuci pecan

Pastele cu dovlecei prăjiți, cârnați și nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 173 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, dovlecei de butternut, nucșoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovlecei prăjiți de Butternut, cârnați și paste de Kale, Dovlecei prăjiți de Butternut, cârnați și Pastan Orecchiette într-un sos de salvie cu unt brun, și Fidea prăjită de dovlecei de Butternut cu sos de portocale-afine și nuci pecan prăjite cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o foaie mare de copt cu margini, stropiți dovlecelul cu 2 linguri de ulei și aruncați. Aranjați într-un strat uniform și condimentați cu sare, piper și nucșoară.
Coaceți aproximativ 30 de minute, până se înmoaie.
Adăugați Salvia tocată și aruncați.
Între timp, puneți pecanii într-o farfurie și coaceți timp de aproximativ 4 minute, până la prăjit.
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați frunzele întregi de salvie și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până când sunt crocante, 2 minute.
Transferați frunzele pe o farfurie și turnați untul într-un bol.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și cârnații în tigaie și gătiți la foc moderat, rupând cârnații, până nu rămâne roz, 7 minute.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați cârnații și untul topit și amestecați treptat în apa de gătit la foc moderat. Îndoiți ușor dovleceii, nucile pecan și 1/4 cană de brânză. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron. Împrăștiați Salvia deasupra și serviți cu mai multă brânză.