Paste cu dovleac și cârnați

Paste cu dovleac și cârnați
Pastele cu dovleac și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1186 calorii. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de dafin, romano, nucșoară măcinată și muștar de cereale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este extraordinar. Paste Cu Cârnați De Dovleac, Paste cu cârnați și dovleac, și Cârnați și paste de dovleac pentru doi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare, adâncă, antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și rumeniți cârnații în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați cârnații pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Scurgeți grăsimea din tigaie și întoarceți tigaia în aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
6
Adăugați uleiul de lingură rămas, apoi usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se sotează 3 până la 5 minute până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați frunze de dafin, salvie și vin în tigaie. Reduceți vinul la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați stoc și dovleac și amestecați pentru a combina, amestecând sosul până când ajunge la o bulă. Puneți cârnații în tigaie, reduceți focul și amestecați smântâna. Condimentează sosul cu scorțișoară și nucșoară, și sare și piper, după gust. Se fierbe amestecul timp de 5 până la 10 minute pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
(aroma Originala)(aroma Originala)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Întoarceți pastele scurse în oala în care ați gătit-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Scoateți frunza de dafin din sos și turnați sosul de dovleac cu cârnați peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
(aroma Originala)(aroma Originala)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Combinați sosul și pastele și aruncați la foc mic timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Încingeți pastele cu multă brânză rasă și frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
14
Serviți paste de cârnați de dovleac cu pumpernickel sau pâine integrală și salată de spanac cu măr și ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PumpernickelPumpernickel
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
(aroma Originala)(aroma Originala)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
15
Așezați spanacul, mărul și ceapa într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
16
Așezați uleiul, oțetul, muștarul și mierea într-un recipient mic de plastic și fixați capacul pe recipient. Agitați pansamentul pentru a combina, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
17
Se toarnă sosul peste salată, se aruncă și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine

Ingrediente

2(iarnă)(câteva linguri 1) oțet de cidru de mere(câteva linguri 1) oțet de cidru de mere454Nuci de orice fel (tocate)cârnați italieni dulci în vraccârnați italieni dulci în vrac2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconserve de dovleacconserve de dovleac4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare grosieră și piper negruSare grosieră și piper negru2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec1frunze de dafin, proaspete sau uscatefrunze de dafin, proaspete sau uscate4cuișoareusturoi, crăpat și tocatusturoi, crăpat și tocat1miciGolden Delicious apple, sferturi, miez și feliiGolden Delicious apple, sferturi, miez și felii0(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1(poate fi sau trece)nucșoară măcinată, măcinată sau proaspăt rasănucșoară măcinată, măcinată sau proaspăt rasă1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(3 se întoarce în jurul tigaiei) smântână grea(3 se întoarce în jurul tigaiei) smântână grea1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)(o ploaie bună) miere(o ploaie bună) miere4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPumpernickel sau pâine integrală, ca acompaniamentPumpernickel sau pâine integrală, ca acompaniament596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extra-virgin, plus 1 lingurăulei de măsline extra-virgin, plus 1 lingură1(vinete)ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt454Nuci de orice fel (tocate)Penne rigate, gătit la al dentePenne rigate, gătit la al dente0smallsceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristoc de pui, conserve sau recipient de hârtiestoc de pui, conserve sau recipient de hârtie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRomano sau Parmigiano, pentru grătarRomano sau Parmigiano, pentru grătar4crenguțefrunze de salvie, tăiate în chiffonade, aproximativ 2 lingurifrunze de salvie, tăiate în chiffonade, aproximativ 2 linguri454Nuci de orice fel (tocate)spanac triplu spălat, decorticatspanac triplu spălat, decorticat11 kilogram de dovlecel,muștar de cerealemuștar de cereale
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista