Paste cu conopidă prăjită și Prosciutto
Rețeta Paste cu conopidă prăjită și Prosciutto se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,66 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Simply Recipes are 286 de fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați salvie, paste orecchiette, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Conopidă prăjită și varză de Bruxelles cu Prosciutto, Spaghete de dovlecei, Prosciutto crocant și conopidă prăjită cu sos de lămâie-parmezan, și Ardei prăjit, Kalamata și paste Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Friptură de conopidă și roșii: Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați conopida și roșiile într-o tigaie, acoperiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 15 minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată (1 linguriță sare pentru fiecare litru de apă).
Adăugați amestecul de prosciutto la conopidă, reveniți la cuptor: în timp ce apa se încălzește, pulsați usturoiul, salvia și prosciutto împreună într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier. Odată ce conopida s-a rumenit ușor, scoateți din cuptor, aruncați conopida cu amestecul de prosciutto de usturoi și reveniți la cuptor pentru a găti încă 5-7 minute.
Fierbeți pastele neacoperite (fierbere rulantă) timp de 9-10 minute până când sunt ferme, dar gata (al dente). Rezervați o cană de lichid pentru paste.
Adăugați conopida, roșiile, rucola (sau spanacul) și parmezanul în paste. Se amestecă suficientă apă de gătit pentru a se umezi.
Se adaugă sare și piper după gust.