Paste cu conopidă prăjită și Prosciutto

Paste cu conopidă prăjită și Prosciutto
Rețeta Paste cu conopidă prăjită și Prosciutto se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,66 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Simply Recipes are 286 de fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați salvie, paste orecchiette, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Conopidă prăjită și varză de Bruxelles cu Prosciutto, Spaghete de dovlecei, Prosciutto crocant și conopidă prăjită cu sos de lămâie-parmezan, și Ardei prăjit, Kalamata și paste Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Friptură de conopidă și roșii: Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați conopida și roșiile într-o tigaie, acoperiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată (1 linguriță sare pentru fiecare litru de apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați amestecul de prosciutto la conopidă, reveniți la cuptor: în timp ce apa se încălzește, pulsați usturoiul, salvia și prosciutto împreună într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier. Odată ce conopida s-a rumenit ușor, scoateți din cuptor, aruncați conopida cu amestecul de prosciutto de usturoi și reveniți la cuptor pentru a găti încă 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
ProsciuttoProsciutto
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Fierbeți pastele neacoperite (fierbere rulantă) timp de 9-10 minute până când sunt ferme, dar gata (al dente). Rezervați o cană de lichid pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scurgeți apa din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați conopida, roșiile, rucola (sau spanacul) și parmezanul în paste. Se amestecă suficientă apă de gătit pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista