Paste cu ciuperci sălbatice, anghinare și parmezan

Paste cu ciuperci sălbatice, anghinare și parmezan
Pastele cu ciuperci sălbatice, anghinare și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 491 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți anghinare, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu papion cu anghinare și ciuperci, Mămăligă parmezană cu ciuperci sălbatice de cimbru de lămâie, și Roșii galbene umplute cu ciuperci sălbatice la grătar și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați ciupercile în bucăți de mărimea mușcăturii cu degetele. (Nu tăiați.) Retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2
Umpleți un castron mare parțial cu apă și amestecați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Îndepărtați frunzele exterioare inferioare și dure de anghinare. Separați ușor frunzele pentru a ajunge la centru, tăiați în jurul ciulinului fuzzy (sufocați) și îndepărtați cu o lingură. Tăiați țepii de pe frunzele exterioare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Se taie în sferturi, și locul în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute; adăugați usturoi și gătiți încă 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Scurgeți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8
Adăugați ciuperci și anghinare în tigaie și creșteți focul la mediu-înalt. Gatiti aproximativ 10 minute sau pana cand anghinarea este frageda. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Puneți pastele fierte într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
10
Adăugați amestec de ciuperci și smântână; gatiti pana se incalzeste bine si usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
11
Se presară cu parmezan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista