Paste Cu Brânză Primavera
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu brânză Primaveran. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 487 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, parmezan, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cheesy Primavera Skillet, Paste Cu O Oală Primavera, și Paste Primavera.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasole lima și morcovi și gătiți timp de 4 minute.
Adăugați sparanghel și gătiți cu 1 minut mai mult. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați legumele și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Adăugați fettuccine în apă și gătiți până se înmoaie, 8 până la 10 minute (sau conform instrucțiunilor pachetului).
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă de gătit.
Când fettuccine a fiert aproximativ 5 minute, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoi și saut până la parfumat, 1 minut.
Adăugați legume, sezon cu sare și piper, și saut până când legumele arata glazurate și sunt clare-licitație, 3 până la 4 minute.
Adăugați fettuccina scursă și 1/4 cană de apă de gătit rezervată și aruncați bine.
Transferați într-un castron mare, de mică adâncime și aruncați cu parmezan și pătrunjel.
Adăugați ricotta la pastele fierbinți cu linguri și aruncați ușor pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper. Dacă pastele par uscate, stropiți cu puțină apă de gătit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot