Paste Cu Bacon Pancetta

Paste Cu Bacon Pancetta
Pastele cu Bacon Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 257g de grăsime, și un total de 2704 calorii. Pentru $5.03 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 65 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper măcinat, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 168 de ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Paste Cu Bacon Pancetta, Paste cu Pancetta și smochine, și Bacon și cartofi Pancetta.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă Pancetta și se sotează până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
4
Se adaugă usturoiul, se sotează scurt, apoi se degelează cu vinul. Reduceți vinul la jumătate, apoi adăugați smântâna grea. Reduceți acest lucru cu o treime, apoi aruncați pastele gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Cremă GreaCremă Grea
UsturoiUsturoi
VinVin
5
Încălziți pastele și adăugați parmezanul, piperul alb și sarea și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
ParmezanParmezan
PastePaste
SareSare
6
Se toarnă în boluri și se adaugă mai multă parmezan (cât doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Cereți măcelarului dvs. o bucată pătrată de 5 kilograme, frumoasă, de burtă de porc (fără piele), care se va potrivi într-o pungă cu fermoar de 2 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
8
Bateți burta cu prosoape de hârtie pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Se amestecă împreună toate condimentele. Purtați mănuși de plastic, frecați amestecul de vindecare pe ambele părți ale burții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
10
Așezați într-o pungă cu fermoar de 2 galoane, puneți-o pe o tigaie și dați-o la frigider. În fiecare zi timp de 1 săptămână, întoarceți punga și masați burta (prin pungă) pentru a asigura saturația. Carnea de porc va căpăta o culoare puțin mai închisă decât ceea ce a fost. Acesta este un semn că vindecarea funcționează. De asemenea, va extrage puțină umiditate din burtă. Când carnea este mai întunecată și mai fermă, scoateți burta din pungă și treceți sub apă pentru a îndepărta orice sediment de vindecare. Se usucă și se acoperă ușor cu un praf de piper alb măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Rulați burta foarte strâns într-un buștean și înfășurați bine cu pânză de brânză. Legați capătul și agățați-l într-un frigider de 34 până la 38 de grade F pentru cel puțin 2 weeks.At de data aceasta slănina trebuie să fie complet vindecată și să aibă o fermitate bună atunci când este stoarsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
DificultateExpert
Gata În168 hrs, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista