Paste cu ardei roșu prăjit și sos de smântână
Pastele cu ardei roșu prăjit și sos de smântână ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 438 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ardei grași prăjiți, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste cu papion cu ardei roșu prăjit și sos de smântână, Paste cu papion cu ardei roșu prăjit și sos de smântână, și Paste de pui cu sos de cremă de ardei roșu prăjit.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Adăugați ardei grași; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine. Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă oțetul; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichidul.
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
Puneți amestecul de ardei gras într-un blender; procesați până se omogenizează. Puneți amestecul de ardei gras în tigaie; gatiti la foc mic pana se incalzeste.
Combinați jumătate și jumătate și pasta de roșii într-un castron mic, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de roșii în amestecul de ardei gras, amestecând cu un tel până se combină bine. Se amestecă ardeiul roșu măcinat.
Combinați amestecul de paste și ardei gras într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană de brânză, aruncând pentru a acoperi. Puneți 1 1/3 căni de paste în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 1/2 linguri de brânză.
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.