Paste Cremoase De Primăvară

Paste Cremoase De Primăvară
Pastele cremoase de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 442 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie Cremoasă Pentru Paste De Primăvară De Pui, Paste cremoase de primăvară cu ciuperci Shiitake și mazăre, și Supă Cremoasă De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Așezați pâinea ruptă într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri grosiere. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 cățel de usturoi în tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pesmet; saut 3 minute sau până se rumenesc și se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
5
Îndepărtați amestecul de pesmet din tigaie; ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Adăugați sparanghelul și mazărea în apa clocotită; gătiți timp de 3 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
MazăreMazăre
7
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante. Clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
8
Adăugați pastele în apă clocotită; gatiti 10 minute sau pana al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
9
Scurgeți și păstrați cald.
10
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ceapa și restul de 2 căței de usturoi; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CeapăCeapă
12
Așezați făina într-un castron mic; bateți treptat în bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Adăugați amestecul de bulion și laptele în tigaie, amestecând continuu cu un tel; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
14
Se ia de pe foc; adăugați brânzeturi, sare și piper, amestecând până când brânzeturile se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
15
Adăugați paste, sparanghel și mazăre; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
PastePaste
MazăreMazăre
16
Se presară pesmet și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
TarhonTarhon
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista