Paste Cornish mai ușoare
Rețeta se pot face paste Cornish mai ușoare în aproximativ 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 591 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. 51 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, cartof, ulei de rapiță extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cornish Paste, Cornish Paste, și Cornish paste.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura, amestecați totul împreună într-un castron cu linguriță piper negru și 1 lingură apă rece. Se amestecă un vârf de sare și se lasă deoparte.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tapetați 1-2 foi sau tăvi de copt cu pergament de copt.
Pentru a face patiseria, puneți făina, praful de copt și untul într-un robot de bucătărie. Pulsați până când amestecul seamănă cu pesmetul fin. Sfat în ulei, gălbenuș de ou și 5 linguri de apă rece. Pulsați din nou până când aluatul începe să se unească, adăugând încă -1 lingură de apă sau după cum este necesar. Dacă apăsați ușor aluatul și se lipește, știți consistența potrivită. Scoateți aluatul pe suprafața de lucru și apăsați-l ușor într-o bilă netedă.
Tăiați patiseria în 6 bucăți egale. Pentru fiecare pastă, modelați ușor și scurt o bucată de patiserie într-o bilă netedă. (Păstrați celelalte bucăți învelite în folie alimentară până când este nevoie.) Apăsați mingea în jos pentru a face o rundă chiar aplatizată. Apoi rulați patiseria pe o suprafață ușor făinată, cât mai subțire posibil, într-un cerc cu puțin peste 20 cm în diametru, păstrând forma rotundă cu mâinile în timp ce vă rostogoliți. Pe măsură ce rulați patiseria mai subțire decât de obicei, manipulați-o cu atenție pentru a preveni ruperea acesteia și păstrați suprafața de lucru și sucitorul ușor pudrate cu făină pentru a preveni lipirea patiseriei. Folosiți baza unui cositor de tort cu fund liber de 20 cm (sau similar) ca ghid pentru a tăia pentru a îngriji marginile de patiserie (pasul 1). Puneți o șesime din umplutură în centrul cercului de patiserie și apăsați ușor cu mâna pentru a o conține și aplatiza ușor. Umeziți marginile de patiserie cu apă (pas
și aduceți cu grijă o parte a patiseriei pentru a uni cealaltă parte (Pasul 3), introducând umplutura pentru a o păstra înăuntru în timp ce faceți acest lucru. Apăsați îmbinările împreună pentru a sigila, apoi faceți o margine decorativă subțire rulând sau ondulând marginea de patiserie peste tot. Apăsați în jos pentru a sigila. Repetați cu restul de patiserie și umplutură. Așezați fiecare pastă pe foaia sau tava de copt, apoi străpungeți o mică gaură în partea de sus a fiecăruia pentru ca aburul să scape. Bateți albușul pentru a slăbi, apoi periați puțin peste fiecare pastă pentru a glazura (pasul 4).
Coaceți timp de 15 minute, apoi coborâți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Periați cu mai mult albus de ou și coaceți încă 35 de minute până când patiseria este crocantă și aurie, acoperind ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.
Îndepărtați cu o spatulă largă și lăsați să se răcească ușor pe un suport de sârmă.