Paste Cornish

Paste Cornish
Pasties Cornish necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 12. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, unt, cartofi și făină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste Cornish, Paste Cornish, și Paste Cornish.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, cartofii, ceapa și condimentele; pus deoparte. Pentru patiserie, într-un castron mare, combinați făina, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați în scurtare și unt. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în 12 bucăți; rulați fiecare în 6-in. cercuri. Umeziți marginile cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați aproximativ 1/2 cană de umplutură pe jumătate din fiecare cerc. Îndoiți cealaltă jumătate peste umplutură; apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
5
Tăiați mai multe fante în fiecare patiserie.
6
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Combinați oul și smântâna; periați blaturile de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Coaceți la 400 de euro timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de euro și coaceți cu 40-45 de minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista