Paste Carbonara

Paste Carbonara
Paste Carbonara necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $1.82 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, piper, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste Carbonara, Paste Carbonara, și Paste Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti linguina conform instructiunilor pachetului, rezervand 1 1/2 cani de apa de gatit.Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, prăjiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie. Îndepărtați și aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de picături de slănină.Întoarceți tigaia la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.Lucrând rapid, întoarceți pastele scurse în oală împreună cu apa de paste, slănină și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
ApăApă
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Așezați oala la foc mic și gătiți, aruncând frecvent, până când este încălzită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc și se adaugă rapid gălbenușurile, pe rând, amestecând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Adăugați parmezanul și 1/2 linguriță de piper și amestecați până când sosul se îngroașă ușor.Împărțiți între boluri. Se acoperă cu parmezan suplimentar și piperul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista