Paste Al Pomodoro
Pastan al Pomodoro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 273 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de busuioc, ceapă, fulgi de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pastan al Pomodoro (versiunea lui Tia despre rețeta pastelor basta), Pastan Al Pomodoro, și Pastan Al Pomodoro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie de 12" la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa tocată și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 12 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 2-4 minute.
Adăugați fulgi de ardei roșu zdrobiți; gatiti inca 1 minut. Creșteți căldura la mediu, adăugați roșiile pur și se condimentează ușor cu sare kosher; gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa usor si aromele se topesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați crenguțele de busuioc și dați deoparte.
Între timp, aduceți apa la fierbere într-o oală de 5 litri. Se condimentează cu sare; adăugați spaghete sau bucatini și gătiți, amestecând ocazional, până la aproximativ 2 minute înainte de licitație.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de apă de gătit pentru paste.
Aruncați busuiocul și încălziți tigaia la foc mare. Se amestecă apa rezervată pentru Paste pentru a slăbi sosul; aduceți la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți, amestecând, până când sosul acoperă pastele și pastele sunt al dente, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați unt și brânză; aruncați până se topește brânza.
Transferați în boluri calde; serviți cu mai multă brânză, dacă doriți.