Paste Al Pomodoro

Paste Al Pomodoro
Pastan al Pomodoro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 273 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de busuioc, ceapă, fulgi de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pastan al Pomodoro (versiunea lui Tia despre rețeta pastelor basta), Pastan Al Pomodoro, și Pastan Al Pomodoro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie de 12" la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa tocată și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 2-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați fulgi de ardei roșu zdrobiți; gatiti inca 1 minut. Creșteți căldura la mediu, adăugați roșiile pur și se condimentează ușor cu sare kosher; gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa usor si aromele se topesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare KosherSare Kosher
TomateTomate
SosSos
5
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați crenguțele de busuioc și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Între timp, aduceți apa la fierbere într-o oală de 5 litri. Se condimentează cu sare; adăugați spaghete sau bucatini și gătiți, amestecând ocazional, până la aproximativ 2 minute înainte de licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
BucatiniBucatini
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
8
Aruncați busuiocul și încălziți tigaia la foc mare. Se amestecă apa rezervată pentru Paste pentru a slăbi sosul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BusuiocBusuioc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați pastele și gătiți, amestecând, până când sosul acoperă pastele și pastele sunt al dente, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
10
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați unt și brânză; aruncați până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați în boluri calde; serviți cu mai multă brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista