Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan Al Forno. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 919 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. Dacă aveți la îndemână smântână grea, prosciutto, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pastan Al Forno {paste coapte cu roșii și Mozzarella}, Paste la cuptor cu sparanghel (Pastan al Forno con Asparagi), și Pastan Al Forno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți oala mare de apă la fiert, apoi sare și gătiți pastele la al dente pe partea masticabilă, 7 minute. Odată ce apa de paste ajunge la fierbere pentru a găti ziti, Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ziti
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
La tigaie medie la foc mediu se adaugă ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei 3-5 minute. Se amestecă roșiile și se aduce la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați smântână și sos de sezon cu scorțișoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Adăugați prosciutto tocat în sos și amestecați cu pastele fierte pentru a le combina. Înveliți o caserolă medie cu untul. Reglați condimentele și transferați pastele în caserolă. Acoperiți pastele cu Parmigiano-Reggiano și dați-le la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmigiano Reggiano
Prosciutto
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie