Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan Al Forno. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 919 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. Dacă aveți la îndemână smântână grea, prosciutto, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pastan Al Forno {paste coapte cu roșii și Mozzarella}, Paste la cuptor cu sparanghel (Pastan al Forno con Asparagi), și Pastan Al Forno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți oala mare de apă la fiert, apoi sare și gătiți pastele la al dente pe partea masticabilă, 7 minute. Odată ce apa de paste ajunge la fierbere pentru a găti ziti, Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Ziti
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
La tigaie medie la foc mediu se adaugă ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei 3-5 minute. Se amestecă roșiile și se aduce la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați smântână și sos de sezon cu scorțișoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Adăugați prosciutto tocat în sos și amestecați cu pastele fierte pentru a le combina. Înveliți o caserolă medie cu untul. Reglați condimentele și transferați pastele în caserolă. Acoperiți pastele cu Parmigiano-Reggiano și dați-le la cuptor timp de 10 minute.