Pastele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 25 de porții cu 1388 calorii, 35g de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scurtarea, morcovii, apa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Cu Șuncă, Paste, și Paste II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați toate ingredientele pentru umplutură într-un bol mare de amestecare. Împingeți legumele în carne până când totul se amestecă bine. Toate legumele ar trebui să se lege împreună cu carnea. Dacă aveți legume libere agățate, continuați să amestecați și să le legați. Puneți deoparte până când sunteți gata să construiți produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Pentru crustă: într-un bol mare separat, adăugați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Combinați împreună, apoi adăugați cele 2 tipuri de scurtare. Rupeți scurtarea în timp ce o lucrați cu făina. Doriți să aveți bucăți mici, de dimensiuni de mazăre, de scurtare și făină combinate, dar nu prea amestecate. Într-un castron separat, amestecați ouăle, apa și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați la făină și amestecați și pliați conținutul împreună, împingând ușor făina și amestecul lichid până când sunt împreună într-o consistență mare de aluat. Ridicați amestecul și continuați să-l întoarceți deasupra lichidului și împingeți-l în jos în lichid pentru a nu amesteca aluatul. Acoperiți aluatul și răciți-l înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Luați o porție din aluat și așezați-vă pe un blat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Întindeți aluatul la o grosime de cel mult 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Rulați o foaie cât mai mare cu care vă simțiți confortabil; folosim o placă de 8 inci și decupăm cruste pentru fiecare pastie. După tăierea crustei, lucrați resturile înapoi în foile următoare. Faceți acest lucru de câte ori este nevoie pentru a consuma tot aluatul. Cu o grosime consistentă ar trebui să obțineți aproximativ 25 de cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Odată ce ați crustele laminate, puteți începe umplerea.
10
Așezați crustele și spălați oul jumătate din crusta interioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
11
Așezați 1 cană de umplutură în centrul fiecărei cruste. Îndoiți ușor pe jumătate, aveți grijă să nu rupeți aluatul. După pliere, folosiți o furculiță pentru a sertiza crustele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Așezați pastele pe o foaie de copt căptușită, introduceți găurile furcii deasupra pentru a crea buzunare de aer, spălați oul deasupra și introduceți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Coaceți până când crusta devine maro aurie și se atinge o temperatură internă de 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch