Paskha

Paskha
Paskha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, fasole de vanilie, brânză ricotta de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare includ Brânză Paskha.

Instrucțiuni

1
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime cu un cuțit ascuțit și răzuiți semințele negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Într-un castron cu un mixer, bateți semințele de vanilie, untul, crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ricotta și coaja de portocală; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4
Căptușiți o matriță adâncă de 5 căni cu 2 straturi de pânză de brânză umedă (dacă faceți mai mult de 2 ore înainte, utilizați o matriță cu scurgere de jos-vezi note-pentru a obține o brânză mai fermă). Puneți amestecul paskha în cârpă și împachetați ferm. Așezați-vă pe un suport pe un vas cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Acoperiți etanș și răciți până când paskha este suficient de ferm pentru a-și menține forma, cel puțin 1 oră.
6
Ridicați cârpa cu paskha din mucegai. Curățați cârpa înapoi, răsturnați brânza pe o farfurie plată și îndepărtați cârpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista