Paskha
Paskha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, fasole de vanilie, brânză ricotta de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare includ Brânză Paskha.
Instrucțiuni
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime cu un cuțit ascuțit și răzuiți semințele negre.
Într-un castron cu un mixer, bateți semințele de vanilie, untul, crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați ricotta și coaja de portocală; bate până se omogenizează.
Căptușiți o matriță adâncă de 5 căni cu 2 straturi de pânză de brânză umedă (dacă faceți mai mult de 2 ore înainte, utilizați o matriță cu scurgere de jos-vezi note-pentru a obține o brânză mai fermă). Puneți amestecul paskha în cârpă și împachetați ferm. Așezați-vă pe un suport pe un vas cu margini.
Acoperiți etanș și răciți până când paskha este suficient de ferm pentru a-și menține forma, cel puțin 1 oră.
Ridicați cârpa cu paskha din mucegai. Curățați cârpa înapoi, răsturnați brânza pe o farfurie plată și îndepărtați cârpa.