Partea învelită cu folie de somon cu lămâie și rozmarin

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Partea învelită în folie de somon cu lămâie și rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, rozmarin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Conopidă De Rozmarin Învelită În Folie La Grătar, Somon Copt Învelit În Folie, și Miere de muștar somon și sparanghel (învelit în folie) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau