Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci

Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 376 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, frunze de rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rozmarin-partea frecat de somon cu cartofi prăjiți, păstârnac, Partea învelită cu folie de somon cu lămâie și rozmarin, și Piept prăjit în bere cu păstârnac și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă rozmarinul, sarea și piperul în procesor până se toacă mărunt. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 4 linguri de ulei; procesați până la pastă grosieră.
Poziția 1 rack în treimea superioară și 1 rack în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 450 F. amestec de cartofi, păstârnac, 2 linguri de ulei și 3 linguri de amestec de rozmarin într-un castron mare.
Transferați amestecul de legume pe foaia de copt cu margini, aranjând într-un strat uniform. Prăjiți legumele pe raftul inferior 20 de minute.
Tapetați foaia mare de copt cu pergament.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaie.
Se întinde cu amestecul de rozmarin rămas. Aruncați ciupercile cu amestec de legume. Întoarceți amestecul de legume în partea inferioară; așezați somonul pe raftul superior. Prăjiți somonul până când este opac în centru și legumele până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Tapetați platoul cu salată verde; așezați somonul deasupra verdețurilor.
Transferați legumele în vasul de servire.
Așezați foaia de copt cu legume peste 2 arzătoare la foc mare.
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Stropiți sucuri peste somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.