Parmigiana de vinete Schirripa
Parmigiana de vinete Schirripa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 3,17 USD pe porție. O porție conține 1004 calorii, 41G de proteine, și 64G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, cățel de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Începeți prin tăierea vârfului și a fundului vinetei.
Tăiați-l în felii de 1/8 inci.
Bateti 2 oua cu 1/4 cana de lapte.
Așezați 3 căni de pesmet pe un prosop de hârtie. Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 cană de ulei. Luați fiecare bucată de vinete și înmuiați în spălarea ouălor, apoi în pesmet și asigurați-vă că acoperiți complet fiecare bucată cu pesmet, apoi prăjiți în ulei fierbinte. Se rumenesc fiecare felie de vinete. Schimbați ocazional uleiul; nu doriți să continuați să gătiți felii de vinete cu pesmet ars.
Așezați vinetele prăjite pe un prosop de hârtie pentru a absorbi o parte din ulei. Feliați mozzarella proaspătă.
Aliniați fundul unei tigaie de sticlă de 11 pe 9 inci cu un strat de sos.
Așezați un strat de vinete, urmat de o felie de mozzarella, un strat de sos, apoi presărați cu un strat de brânză Pecorino Romano. Repetați și stivați aproximativ 3 până la 4 vinete înalte.
Coaceți în cuptor timp de 20-30 de minute. Știi că este gata când sosul bule și brânza este topită.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță la foc mediu până devine parfumat.
Se amestecă usturoiul cu 1 linguriță de apă și se adaugă cu grijă la uleiul cald.
Sotati usturoiul si gatiti-l fara a-l rumeni.
Adăugați roșiile, aduceți-le la fierbere, apoi reduceți căldura. Se fierbe timp de 10 minute.
Adăugați busuiocul, sarea și zahărul și fierbeți încă 5 minute. Chiar înainte de servire, amestecați ultima lingură de ulei de măsline.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.