Parmigiana de pui mai ușoară
Parmigiana de pui mai ușoară este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 4. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 314 calorii, 37 g de proteine și 9 g de grăsimi. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sos de spaghete fără carne, înlocuitor de ouă, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parmigiana de pui mai ușoară, Parmigiana de pui mai ușoară și Parmigiana de vinete mai ușoară.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul ras, condimentele italiene, pudra de usturoi și sarea. Într-un alt bol, bate înlocuitorul de ou. Înmuiați puiul în înlocuitor de ou, apoi rulați în firimituri.
Așezați într-o cameră de 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 10 minute. Întoarceți puiul; coace timp de 10 minute.
Turnați sos de spaghete peste pui; coace timp de 5 minute.
Se presară cu brânzeturi; Coaceți încă 10 minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Vinul Barbera
Chianti, Montepulciano și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru Chicken Parmezan. Când puiul este combinat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-american, am mers pe vinuri italiene. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.