Parmezan Vegetal

Parmezan Vegetal
Parmezanul vegetal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 548 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frigarui De Legume Parmezan, Parmezan Legume Tian, și Orez Vegetal Parmezan.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Stropiți feliile de vinete, fenicul și dovlecelul cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper. Grătați legumele până se înmoaie, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (Legumele pot fi, de asemenea, coapte într-un cuptor de 375 grade F timp de 15 până la 20 de minute până la moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuptorCuptor
5
Puneți 3/4 cană de sos marinara peste fundul vasului de copt pregătit. Aranjați feliile de vinete deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană de parmezan. Aranjați feliile de fenicul într-un singur strat deasupra. Se toarna 3/4 cana de sos marinara peste ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Sos MarinaraSos Marinara
ArdeiArdei
FeniculFenicul
7
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană parmezan. Aranjați dovlecelul deasupra și acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SosSos
8
Se presară cu brânza rămasă. Împrăștiați firimiturile de pâine peste brânză și stropiți liberal cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Coaceți până când partea de sus este aurie și formează o crustă, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În58 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista