Parmezan Ușor De Vinete
Rețeta parmezan ușor de vinete ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste de roșii și busuioc classico, vinete, amestec de brânză italiană* five și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Parmezan Ușor De Vinete, Parmezan Ușor De Vinete, și Parmezan Ușor De Vinete (Vinete) .
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Acoperiți foaia de copt cu folie; pulverizați cu spray de gătit.
Combinați firimiturile de pâine și brânzeturile într-un vas superficial. Înmuiați feliile de vinete, câte 1, în ou, apoi în amestec de brânză, întorcându-se pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei felii.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 12 min. sau până se rumenesc ușor. Între timp, încălziți sosul și gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet, omițând sarea.
Se servește acoperit cu vinete și sos.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.