Parmezan Ușor De Pui

Parmezan Ușor De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați ușor parmezanul de pui. Pentru $3.92 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 935 calorii, 64G de proteine, și 55g de grăsime. 6205 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cotlete de piept de pui, sub rulouri, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Parmezan Ușor De Pui, și Parmezan Ușor De Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și saut-ul pentru 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul tocat. Gatiti pana la parfum, aproximativ un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
4
Apoi adăugați roșiile zdrobite, oregano, fulgi de ardei roșu și zahăr. Aduceți la foc mic; reduceți focul pentru a menține fierberea. Gatiti, descoperit in timp ce pregatiti puiul (aproximativ 10-12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Cotlet de lire subțire: 
7
Așezați Cotletele de pui pe rând între două straturi de folie de plastic sau hârtie de ceară. Folosiți un ciocan de carne, ciocan, sucitor sau chiar o sticlă de vin goală grea pentru a bate sau rula bucățile de pui la o grosime uniformă de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
8
Presărați sare pe ambele părți ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Pregătiți pesmetul și ouăle pentru dragare: într-un castron puțin adânc (suficient de mare pentru a draga cotletele), amestecați pesmetul, 1/2 cană parmezan și un vârf de sare. Într-un castron separat, amestecați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Se încălzește 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare până când uleiul strălucește (nu fumează) și o bucată de pâine căzută în ea sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lucrând câte o cotletă, înmuiați cotletul de pui în amestecul de ouă și apoi în pesmet. Lucrând în loturi pentru a nu aglomera tigaia, așezați cotletele dragate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coborâți focul la mediu și prăjiți ușor Cotletele de pui până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1
Întindeți suficient sos de roșii pentru a acoperi gros fundul unei tigaie de caserolă de 9x13 sau a unui vas de copt. Odată ce cotletele sunt rumenite pe ambele părți, aranjați-le deasupra sosului de roșii în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Puneți sosul de roșii peste fiecare dintre tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Presărați blaturile cu busuioc feliat. Apoi așezați felii de mozzarella peste fiecare cotlet și presărați cu restul de 1/2 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1
Se coace la cuptor la 400 km F timp de 10 până la 12 minute, sau până când mozzarella începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Se servește cu paste și sosul rămas, sau într-un sul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Vinul Barbera, Chianti, Montepulciano

Vinul Barbera, Chianti și Montepulciano sunt alegerile mele de top pentru Parmezan de pui. Când puiul este asociat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-American, am mers după vinuri italiene. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Neive Barbera d ' Alba Superiore. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Castello di Neive Barbera d ' Alba Superiore
Castello di Neive Barbera d ' Alba Superiore
Roșu rubiniu intens, arome intense de fructe negre și lemn dulce completează ciocolata, mocha și indicii de ulei de Ti-Tree. Aciditatea mare și stejarul bine integrat duc la o structură excelentă și la un finisaj lung.Se asortează bine cu friptură de vită, sosuri Espagnole, brânzeturi picante de ricotta și chiar curry de miel.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista