Parmezan Usturoi Orzo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați parmezanul cu usturoi Orzo. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 277 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 32767 de fani. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper măcinat, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Usturoi Parmezan Orzo, Usturoi Parmezan Orzo, și Lămâie Parmezan Usturoi Orzo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti orzo in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand este fiert, dar ferm pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati usturoiul in unt topit pana se rumeneste usor, aproximativ 5 minute. Se amestecă orzo în amestecul de usturoi și se amestecă în parmezan, lapte, sare, piper negru și pătrunjel.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Nominalizare Renard Brut]()
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier