Parmezan Tortilla Chipsuri
Parmezan tortilla chipsuri este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 37 minute. 2 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, tortilla de porumb, parmezan proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Chipsuri de tortilla cu scorțișoară-zahăr cu salsa de ananas, Înghețată de cafea și înghețată de ciocolată mexicană cu chipsuri de Tortilla cu scorțișoară-zahăr, și Chipsuri De Rozmarin-Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Linia 2 foi mari de copt grele cu folie de aluminiu.
Bateți uleiul, oregano și piperul într-o cratiță mică la foc mediu doar până la cald. Puneți deoparte timp de 15 minute.
Ungeți amestecul de ulei pe ambele părți ale tortilelor. Stivați tortilele și tăiați-le în benzi late de 1/2 până la 3/4 inci. Aranjați benzile într-un singur strat peste foile de copt.
Presărați brânza și sarea peste fâșii.
Coaceți până când fâșiile sunt maro auriu și crocante, aproximativ 12 minute. Sfat pentru a face înainte: fâșiile de tortilla pot fi făcute cu până la 2 zile înainte. A se păstra în recipiente etanșe și a se păstra la temperatura camerei.
Vin recomandat #1: Coltibuono Chianti Classico" RS " 2001 Regiune / origine: Chianti Classico, Toscana struguri / soi: Sangiovese vin recomandat # 2 :Alois Lageder Pinot Bianco 2003 Regiune / origine: Alto Adige struguri/ soi: Pinot Bianco