Parmezan porumb prăjit pe știulete

Parmezan porumb prăjit pe știulete este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 314 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, porumb urechi, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 33%. Încercați Porumb prăjit salate Caesar cu parmezan iaurt grecesc sos Caesar, Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb, și Supă Rece De Porumb Acoperită Cu Salată De Porumb Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Periați un strat subțire de maioneză pe fiecare ureche de porumb.
Presărați porumbul cu parmezan, praf de chili, sare și piper. Înfășurați fiecare ureche cu folie de aluminiu și așezați-o pe grătar.
Grătar, întorcându-se ocazional, până când sâmburii încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.